tarjoaa seuraavat palvelut:
 • julkisivumuuraus
 • muuraus
 • telinevuokraus. Käytämme omia alkuperäisiä Layher- rakennustelineitä hintatarjouksen
 • Ota yhteyttä niin annamme telineitten pystytys.

  Tikkurila ProHouse - innovaatio, joka lyö muut laudalta

  Tikkurila ProHouse nopeuttaa aikataulua

  Perinteisesti ulkoverhouspaneelit ja -laudat on pohjamaalattu tehtaalla ja pintamaalattu työmaalla. Ulkona puuta rasittavat muun muassa auringonvalo, lämpötilan vaihtelut ja kosteus. Ilman oikeanlaista pintakäsittelyä maalipinta kuluu säärasituksessa, eikä takaa riittävän pitkää huoltomaalausväliä. Markkinoiden edistyksellisin pintakäsittelyratkaisu on Tikkurila ProHouse 15, jossa pintamaalaus suoritetaan tehtaalla kahteen kertaan ilman erillistä pohjamaalia ja työmaalle jää vain yksi maalauskerta. ProHouse-pintamaalattu ulkoverhouspaneeli maksaa itsensä takaisin erityisesti pitkällä aikavälillä, kun huoltomaalauskertojen määrä vähenee. Rakennustyöprosessiin se merkitsee vähemmän työpäiviä ja helpottaa projektin etenemistä.

  Ensi maalataan, sitten rakennetaan

  Tikkurilan vesiohenteisessa ProHouse 15 -pintamaalausmenetelmässä maalaustyö tehdään tehtaalla kontrolloiduissa olosuhteissa, ympäristöä säästäen ja päästöjen määrä minimoiden. Menetelmän etuna on, että lauta on heti säältä suojassa työmaalle saapuessa. Samalla se luo asuinympäristöön esteettisesti kauniimman vaikutelman kuin pohjamaalattu . Myös rakentaminen helpottuu, kun valmiiksi maalaus työmaalla voidaan suorittaa vuoden sisällä maalauksesta.

  Designia Tikkurilan ulkomaalivärejä hyödyntäen

  ProHouse tarjoaa ulkokäyttöön suunnitellun laajan ja harmonisen värikokoelman. Tehtaalla pintamaalatuilla puupaneeleilla ja laudoilla voidaan hyödyntää Tikkurilan laajaa ulkomaalien värivalikoimaa sekä ottaa suunnittelun avuksi Kaunis Talo -värilastut. Tikkurilan korkealuokkaisen sävytysteknologian ansiosta määritelty väri toistuu puun pinnalla halutun mukaisena ja säilyttää värinsä ja kiiltonsa vaihtelevista sääoloista riippumatta. Ultra Talomaaleilla saavutetaan puun luonnetta kunnioittava, täyteläinen pinta. Viimeistelymaalaukseen on saatavilla kolme vivahteikasta kiiltoastetta: Ultra Matt - himmeä, Ultra Classic - puolihimmeä ja Ultra Lux - kiiltävä.

  Laatu näkyy jälleenmyyntiarvon nousuna

  Laadukkaan pinnan lähtökohtana on oikein valittu pintakäsittely-yhdistelmä. Ulkoverhouspaneeleiden ja lautojen tasainen laatu varmistetaan jo tehtaalla, kun maalaustyö tehdään kontrolloiduissa maalausolosuhteissa. Tikkurilan Ultra-tuotteet ovat tutkitusti kestäviä ja korkealaatuisia. Valitsemalla ProHouse-pintakäsittelymenetelmä saavutetaan onnistunut lopputulos, joka vaikuttaa rakennusten jälleenmyyntiarvoon positiivisesti sekä pidentää huoltomaalausväliä.

  Tikkurila ProHouse ─ lupaus 15 vuoden huoltomaalausvälistä

  ProHouse-menetelmän mukaisesti maalatulle kohteelle voidaan luvata 15 vuoden huoltomaalausväli. Kun huoltomaalauksen aika koittaa, on ProHouse-menetelmällä maalattu pinta kestävin alusta Tikkurilan akrylaattimaaleille.

  Tikkurilan lupaus 15 vuoden huoltomaalausvälitakuusta edellyttää rekisteröitymistä takuuehtojen mukaisesti nettisivuillamme www.tikkurila.fi/prohouse

  ProHouse pintamaalattua lautaa ─ mistä sitä saa?

  Puutalosi on suuri investointi - varmista sen arvon säilyminen. Kahden kerran ProHouse-pintamaalausmenetelmä tuo todellista lisäarvoa puun pintakäsittelyyn ─ se säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Kysy lähimmältä talomyyjältäsi Tikkurilan ProHouse-pintakäsittelyä talopakettiin tai ota yhteyttä suoraan valmistajiin. 

  Счетчик PR-CY.Rank

+358 406806305
+358 468110499

a.tervo@hotmail.com