AIRAM-ulkovalaistus

   
 

Airamin uudistuneessa led-valaisinmallistossa on asuntovalaisimia ja alasvaloja kodin rakenteisiin ja työtiloihin, uutuutena led-nauhat epäsuoraan koristevalaisuun. Osa asuntovalaisimista on varustettu liiketunnistimella ja ne sopivat hyvin mm. kodinhoitotiloihin tai autotalliin.

Pihavalaisinmallistossa on vaihtoehtoja moniin erilaisiin pihapiireihin, oli sitten kyseessä perinnetalo tai modernimpi arkkitehtuuri.

Airam led-lamppuvalikoima on laaja ja kaikki kodin lampputarpeet kattava. Lamput ovat pienikokoisia ja kevyitä, joten niitä voi käyttää vanhojen hehkulamppujen tilalla. Osa malleista on myös himmennettäviä. Ulkovalaisimiin led-lamput soveltuvat erinomaisesti; ne syttyvät heti ja antavat töyden valon myös pakkasessa.

OY AIRAM ELECTRIC AB


on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonl_hteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana – vuodesta 1921. Yhtiö on tunnettu toimija, joka on saavuttanut vankan jalansijan niin vähittäiskauppojen kuin sähkötukkujen valikoimissa.

Airam kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Luottoluokituksen lisäksi Oy Airam Electric Ab on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, "Suomen vahvimmat", johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Markkinointi & Mainonta -lehden ja Taloustutkimus Oy:n vuotuisessa bränditutkimuksessa selvitettiin kaiken kaikkiaan 1043 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa. Lehti on listannut 200 arvostetuinta brändiä Suomessa. Airam saavutti sijan 66 vuonna 2013, обнинск шиномонтаж такоб найдете

MEGAMAN on maailman suurin energiansäästölamppuihin keskittynyt yritys. Maailmanlaajuinen Megaman-brändi syntyi Saksassa 1994. LED-lamppuihin, energiansäästölamppuihin ja niille tarkoitettujen valaisinten valmistukseen erikoistunut Megaman on edelläkävijä, jonka korkealaatuiset tuotteet on kehitetty säästömään energiaa, luontoa ja kustannuksia. Oy Airam Electric Ab toimii Megamanin virallisena maahantuojana Suomessa.

Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, rautakaupat, sähköliikkeet ja sähkötukkuliikkeet. Airam on alansa ainoa yritys, jolla on Suomessa kattava varastovalikoima, käsittäen yli 2000 varastonimikettä.Счетчик PR-CY.Rank